Wegenbouw

Dankzij een opgebouwde expertise van bijna 40 jaar, is de Dekempeneer nv in staat om topkwaliteit te bieden als aannemer van wegenbouw en rioleringswerken.

Onze wegenbouwactiviteiten gaan van grondwerken en funderingen tot asfaltwerken en verhardingen.
Het bedrijf is geaccrediteerd om werken uit te voeren tot klasse 7 in categorie C. Of het nu gaat om wegenwerken, rioleringswerken of asfaltwerken, veiligheid en milieubewustzijn worden hoog in het vaandel gedragen.

Klantgericht als troef

Bij Dekempeneer hechten we er veel belang aan om in samenspraak met de klant een optimale oplossing te bieden voor ieder project .

We denken proactief mee met onze openbare en particuliere klanten om steeds de beste oplossing aan te reiken, ook in onvoorziene omstandigheden.

Daarnaast beschikken we over een uitgebreid en modern machinepark. Met dit machinepark en een vloot van meer dan 20 vrachtwagens staan we in voor een efficiënte afwerking van middelgrote en grote projecten vanaf 150 m².

Milieubewuste oplossingen

Met BRC (Brussels Recycling Center), een eigen betoncentrale en een maximaal rendabele zeefinstallatie, gelegen binnen de Brusselse ring, willen we onze pioniersrol als voortrekker in het milieubewust verwerken van bouwmaterialen verder uitbouwen.

Het respecteren van het milieu wordt dan ook in elke fase van de uitvoering van een project hoog in het vaandel gedragen.

 

Contactpersoon: