Over ons

GROEP DEKEMPENEER is al sinds 1975 als specialist in wegenwerken en rioleringswerken actief in de regio Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant.

Waarom Groep Dekempeneer?

Innovatieve technologieën

Het succes van GROEP DEKEMPENEER wordt ondersteund door voortdurende investeringen in de nieuwste technologieën en machines.

Competent personeel

GROEP DEKEMPENEER hecht bijzonder veel aandacht aan het professionalisme van haar personeel. Iedere medewerker kan genieten van regelmatige bijscholingen.

GROEP DEKEMPENEER voerde al heel wat projecten uit voor steden en gemeenten in de ruime rand rond Brussel, maar ook privé-bedrijven kunnen beroep doen op de diensten.

Dankzij voortdurende investeringen in competent personeel, de modernste machines en een verregaande automatisering staat GROEP DEKEMPENEER garant voor een feilloze uitvoering van alle opdrachten in de openbare en in de privésector: Wegenwerken en rioleringswerken; Betoncentrale en zeefcentrale; Recyclage van beton, asfalt en mengpuin (BRC-Brussels Recycling Center); Veegwerken met borstelwagen- en zoutstrooiwerken met strooiwagens;
Plaatsen van containers en Transport in bulk (DKP).

Onze geschiedenis

vandaag

GROEP DEKEMPENEER telt 95 werknemers en haalt een omzet van 16 miljoen euro.

2013

Er werd een volledige nieuwe zeefinstallatie aangelegd op de Vilvoordselaan te Brussel, recht tegenover het nieuw waterzuiveringsstation.

2012

We leggen ons ook toe op het vervoeren van goederen in bulk.
Deze activiteit werd ondergebracht onder de naam DEKEMPENEER DKP.

2002

De nieuwe betoncentrale op de Vilvoordsesteenweg in Neder-over-Heembeek werd officieel geopend. Vandaag levert de betoncentrale een cruciale bijdrage aan de GROEP DEKEMPENEER en aan andere bouwondernemingen.

2000

DEKEMPENEER HFW en BRC werden gegroepeerd onder de GROEP DEKEMPENEER

1993

De oprichting van de betoncentrale langsheen de Vilvoordselaan te Brussel in het Havengebied van Brussel.

1991

De site in Diegem werd volledig vernieuwd.

1985

Precies 10 jaar na de oprichting van DEKEMPENEER HFW, besloot het management om over te gaan tot de oprichting van de firma
Brussels Recycling Center (BRC), een pionier in het recycleren van beton, asfalt en mengpuin.

1980

Na een periode van forse groei, werd de oorspronkelijke maatschappelijke zetel op de Oude Haachtsesteenweg in Diegem werd in 1980 ingeruild voor de huidige vestigingsplaats, op de Zaventemsesteenweg 63 te Diegem.

27 maart 1975

Het familiale bedrijf DEKEMPENEER HFW werd boven de doopvont gehouden door Herman, Ferdinand en Wilfried Dekempeneer.