HFW

Wegen- & Rioleringswerken

Dankzij een opgebouwde expertise van bijna 40 jaar, is de GROEP DEKEMPENEER in staat om topkwaliteit te bieden als aannemer van wegen- en rioleringswerken.

Deze kunnen gaan van grondwerken en funderingen tot asfaltwerken en verhardingen.
Het bedrijf is geaccrediteerd om werken uit te voeren tot klasse 7 in categorie C. Of het nu gaat om wegenwerken, rioleringswerken of asfaltwerken, flexibiliteit en milieubewustzijn worden hoog in het vaandel gedragen:

Flexibiliteit

De GROEP DEKEMPENEER hecht een groot belang aan flexibiliteit. Het bedrijf denkt steeds mee met onze openbare en particuliere klanten om, ook in voorziene situaties, steeds de beste oplossing aan te reiken. Daarbovenop telt het een uitgebreid en modern machinepark. Met een vloot van meer dan 20 vrachtwagens en een modern machinepark, kan de GROEP DEKEMPENEER instaan voor een efficiënte afwerking van middelgrote en grote projecten vanaf 150 m2.

Milieubewust

Met Brussels Recycling Center, een eigen betoncentrale en een maximaal rendabele zeefinstallatie, wil de GROEP DEKEMPENEER haar pioniersrol als voortrekker in het milieubewust verwerken van bouwmaterialen verder uitbouwen. Het respecteren van het milieu wordt dan ook in elke fase van de uitvoering van een project hoog in het vaandel gedragen.